Smartlog v3 » selvskab » 48
Opret egen blog | Næste blog »

48

1. Feb 2012 16:43, aneo

man kan blogge og vinde hos forfatterværk. følte mig et øjeblik tiltrukket af ideen, men forkastede den igen. jeg tror forfatterværk er en fin platform, hvis man vil noget andet end jeg, med dette. derinde findes folk jeg kender og desuden ville det kræve et alt for stort røgslør at skjule sig under. der er vist en del spamblogging i dette forum. og lidt studiner og lidt husmødre og et par ældre, bløde mænd, tror jeg. hvem mon det er, som læser? jeg er nysgerrig, men kan ikke tillade mig at være det. jeg holder mig til røgslør og udtværet profil.

i morges, da jeg vågnede, var det med et kys på læben. sådan et kys har jeg ike deltaget i, i mange år. det var den glade mand, som kom til mig. hvis det havde været virkelighed, så havde jeg været en glad kvinde. nu sad det bare i min mund og gav mig en sur tunge og en dårlig smag. men sikken et kys.

det var ikke bare det at den glade mand havde en forbindelse til den lyse mand og også havde brug for afklaring. det var ikke bare det, at vi hjalp hinanden og det var ikke bare umuligheden i foretagnet. al den velvilje, al den interesse, der lyste ud af hans øjne. selv hunden var dejlig. han kom mig i forkøbet ved at tage min reaktion og udføre den, sekunder før jeg selv fik impulsen. at sige, nu løber jeg min vej og så løbe sin vej.    

Tags