Smartlog v3 » selvskab » 24
Opret egen blog | Næste blog »

24

14. Jan 2012 15:11, aneo

hvorfor er vi alle sammen så optaget af meta - hvad skete der bagefter, hvad betyder det, hvad var den skjulte lærdom, blabla, analyse og efterrationaliseringer. jeg tror, vi skal lære at arbejde hurtigere and tage beslutninger hurtigere og undgå alt den kontekst-tænkning. jeg tror at vi i de fleste tilfælde vill tage de rigtige beslutninger, og ikke mindst, drage de rigtige slutninger alligevel. og undgå megen utryghed, angst og fortrydelse.

jeg fortryder ikke mødet med den lille mand. jeg forbeholder mig ret til at synes hvad jeg vil om hans 'ituslåethed som identitet', men det fratager mig ikke følelsen af samhørighed. men altså, shit, det fratager mig selvfølgelig selve udførslen af samhørighed, alle fremtidige minder. jeg er da skidesur på ham, jeg synes han er plat og barnlig og bør tage sig sammen, bestemt. og argh, jeg er ked af det, den der uldne desperation omslutter mig i hele øjeblikke, og forstærker i uhyggelig grad mit eget mønster.

jeg tror egentlig, han var oprigtig overfor mig og at han er det overfor sig selv. men jeg tror bare ikke han er ærlig. det han siger, det han tror om sig selv er rigtigt, det er bare ikke sandt.

ja, og det kan jeg jo så stikke skråt op og bruge til at drikke mig fuld på, eller til at destrutivere mig ind i en anden mand. hvis det bliver slemt, ryger jeg ind i livslammelse, det kunne sørme være fedt! sandsynligvis trods alt en lidt for høj pris at betale for det nærværsnedslag.

det, der skræmmer mig mest er, at jeg har en impuls til at lægge mig ned på knæ og trygle ham, manipulere ham til overgivelse, hvorefter han ville løbe endnu stærkere væk og denne gang højst sandsynligt rive mig i stykker. 

Tags