Smartlog v3 » selvskab » 17
Opret egen blog | Næste blog »

17

11. Jan 2012 16:47, aneo

i dette humør skal jeg passe på, jeg ikke går i selvsving. ikke før det passer sig, i det mindste. første hurdle er indtil kl tyve. derefter først når det kan passe sig at gå. herfra åbner sig et kort vindue, i hvilket selskab vil være ønskeligt, men ikke et hvilet som helst selskab. her skal jeg vogte mig for kompromiser. intet selskab vil løfte sentimentaliteten til nye højder, det kan være godt at skrive på, men kan også sætte sig og lamme produktiviteten i dagevis. det eneste der vil være værre, er det slet og ret forkerte selskab. et, hvor jeg må passe på, et som ikke kan tåle mig. før så kommer selvcensuren og den sætter sig dybere.

der er også en anden faldgruben, de gamle overspring, at tage forførelsen for langt, men det er der i øjeblikket ingen fare for. de springer som harer.

jeg længes efter samhørigheden, det er det store nærvær. for det er ikke i ensomheden, samhørigheden findes. jeg kommer ikke uden om det. disse pludselige nedslag i nærvær er som narko for mig.  får jeg færten, så søger jeg blindt for alt andet, og tit også for nærværets præmis.

Tags